Vejen til toppen med Anysense app 

Glæde, motion og engagement er nøgleord for Leif Mikael Møller der flere gange har stået på den arbejdsmæssige top.

Det skal være sjovt at nå til tops.
Så simpelt lyder rådet fra Leif Mikael Møller, der er indehaver af it-fimaet ITXpress.
Han har flere gange i sit arbejdsliv oplevet at have succes, og for ham er der ingen tvivl om, hvad nøglen til succeserne har været: Engagement i kunderne, masser af motion og ikke mindst: Glæde!

Ejer af ITXpress og Anysense mobil app, Leif Møller

”Så længe der er glæde ved arbejdet, så skal man blive ved med at klatre mod toppen. Man skal for alt i verden undgå at gøre noget, der ikke gør en glad,” siger Leif Mikael Møller.

Han og medarbejderne har gennem årene stået bag flere succesfulde it-projekter, hvor arbejdsglæde og engagement har været nøgleord.

”I it-branchen går det tit galt, når man skal omdanne kundernes forretningsgange til it-løsninger. Hos ITXpress gør vi en stor forskel ved at engagerer os i vores kunder. Det er vores fornemmeste opgave at sætte os i kundens sted,” siger Leif Mikael Møller.

Den nye mobil app Anysense®

Senest har han sammen med sine med- arbejdere udviklet it-platformen ”Anysense®”, der løser den opgave meget nemt. ”Med Anysense® kan vi lave en færdig mobil app allerede efter første kundemøde. Eksempelvis benytter alle Danish Crowns danske slagterier i dag en mobil app, vi lavede efter tre kvarters ind- ledende møde. Samtidig har systemet den fordel, at det også virker uden forbindelse til internettet,” fortæller Leif Mikael Møller, der satsede virksomhedens overskud for at udvikle Anysense®.

”Det er et udtryk for engagement, at man satser for at komme op på toppen,” siger Leif Mikael Møller.

Han er i høj grad drevet af ønsket om at opnå personligt velvære. Både gennem sin forretning , gennem sine netværk og gennem masser af motion.

”Når jeg motionerer tænker jeg klarere, og det giver mig en indre ro og et overskud til at gøre noget for andre,” siger Leif Mikael Møller.

Denne er artikel er bragt i Viborg Stifts Folkeblad som en annonce, i forbindelse med ITXpress´sponsorat af Viborg på toppen.