Sådan lyder de 5 mest stillede spørgsmål

Hvad er Anysense?

Anysense er et produkt som tager form i en app. En app I selv, eller i samarbejde med os, opsætter i forhold til indhold og funktioner. Med Anysense har I adgang til en løsning, som gør det muligt at indsamle, indtaste og dele data – nemt og hurtigt. Kort sagt gør Anysense det muligt at samle alle jeres data ét sted enten via mobil, tablet eller computer og efterfølgende lave dataanalyser med tilhørende rapporter.
 

Kræver det en IT baggrund at bruge Anysense?

Nej, det kræver ikke en IT baggrund at anvende Anysense. Under Cases kan I læse hvad vores kunder selv siger om Anysense.

Hvem kan bruge Anysense?

Da Anysense gør det muligt for den enkelte kunde selv at vælge og opsætte design og indhold, kan I lave kundetilpassede løsninger som tager højde for lige præcis jeres behov og ønsker, hvilket gør Anysense anvendelig indenfor en lang række af brancher. Under Brancher kan I læse mere om hvordan Anysense bruges af de eksisterende kunder indenfor jeres branche.

Hvad får jeg ud af at bruge Anysense?

  • Ingen investeringer – derimod en lav månedlig omkostning per medarbejder

  • Større markedsandele – optimerer jeres arbejdsprocesser og er værdiskabende for både jer og jeres kunder

  • Kraftig reduktion i administrativt arbejde – både på kontoret og i marken

  • Øget produktivitet – hos modarbejderne

  • Hurtigere og mere veldokumenteret faktureringsgrundlag 

  • Nem og hurtig opsætning af rapporter 

Hvad koster det?

Det koster 204 kr. pr. måned pr. aktiv bruger. I kan selv deaktivere brugere, hvis det er nødvendigt i perioder. På den måde betaler I kun for det, I bruger. Læs mere om hvordan man deaktivere en bruger under Support.