Kvalitetssikringssystem » A-Z

Selvom Anysense mobile kvalitetssikrings app er utrolig nem at arbejde med, har vi alligevel lavet nogle videoer som du kan læne dig op af. I vores videoer kan du finde hjælp til; Installeringen af vores kvalitetssikringssystem på Android og IOS, opsætningen af din første app herunder kladde-funktionen, hvordan du kan tale til Anysense, bruge QR kode, teamviewer og let opsætte adgangen til vores support.

Sikre kvalitetskrav på 12 min

Du skal selvfølgelig ikke snydes for at se, hvordan vi laver Anysense app til dokumentation af fødevarer på et dansk slagteri, som afvikles på smartphone eller tablet og leverer data på Anysense webplatformen. Her kan du også se, hvordan du let og flot laver en rapport ved hjælp af en brugerdefineret wordrapport. Det tager alt sammen KUN 12 min -så er du i gang med din egen mobile app til kvalitetssikring, dokumentation og har optimeret din arbejdsgang iht. til de skrappe kvalitetssikringskrav der i dag er til danske virksomheder.

Installér Anysense på Android
Installér Anysense på iOS
Single Sign On – hvad er det?
Single Sign On – på Android enhed med Office 365 som login tjeneste
Log på Anysense Web kontorløsningen fra din PC
Kladdefunktion
– i Anysense
Din første APP
– se videoen
Tal til Anysense
-se videoen
Lav en simpel app med brugerdefineret wordskabelon
App til kvalitetssikring – på fjerkræslagteri med fotodokumentation og geolokation
QR kode baseret Anysense APP til lageroptælling og opslag i varekartoteket
Installation af Teamviewer til fjernsupport på din Android mobile enhed
Giv supporten adgang til din Android mobile enhed