Video guides

I vores videoguides kan du få hjælp til de mange funktioner i Anysense. Guides med samme Overskrift hører sammen som én samlet minikursus, hvor man starter med afsnit 1 og arbejder sig op ad. Du kan eksempelvis se Simpel fotodokumentation der er et minikursus, der består af 4 afsnit (1 af 4, 2 af 4, 3 af 4 og 4 af 4). Når du har fundet den video guide du gerne vil se, trykker du blot på Video knappen længst til højre.

OverskriftAfsnitEmneIDVideo
Uniconta integration1 af 2Server login1
Uniconta integration2 af 2Anysense opsætning2
Synkroniser kunder/debitorer fra Uniconta1 af 1Worflow3
Simpel fotodokumentation1 af 4Formular4
Simpel fotodokumentation2 af 4Tabel5
Simpel fotodokumentation3 af 4Opslag6
Simpel fotodokumentation4 af 4Wordbaseret rapport7
E-conomic integration1 af 1Integration8
E-conomic dataudveksling1 af 1Workflow12
Kladdefunktionen1 af 1Kladdefunktionen13

Anysense kvalitetssikringssystem A-Z

Selvom Anysense mobile kvalitetssikringsapp er utrolig nem at arbejde med, så har vi alligevel lavet nogle videoer, som du kan læne dig op af i starten. I vores videoer kan du finde hjælp til installeringen af vores kvalitetssikringssystem på Android og IOS, opsætningen af din første app herunder kladde-funktionen, hvordan du kan tale til Anysense, bruge QR-kode, TeamViewer og let opsætte adgangen til vores support.

Du kan sikre kvalitetskrav på 12 min

Du skal selvfølgelig ikke snydes for at se, hvordan vi laver Anysense app til dokumentation af fødevarer på et dansk slagteri, som afvikles på smartphone eller tablet og leverer data på Anysense-webplatformen. Her kan du også se, hvordan du let og flot laver en rapport ved hjælp af en brugerdefineret Wordrapport. Det tager alt sammen KUN 12 min – så er du i gang med din egen mobile app til kvalitetssikring, dokumentation og har optimeret din arbejdsgang i forhold til de skrappe kvalitetssikringskrav der i dag er til danske virksomheder.