Det er godt otte måneder siden, at vi sidst har skrevet om hvad der er nyt i Anysense. Dette skyldes, at vi har haft travlt med at udvikle nye og justere eksisterende features.

Uniconta

Et af de områder som har fået ekstra meget fokus det seneste stykke tid, er vores integration til Uniconta. Vores mål er, at Anysense skal være en daglig tilgang til økonomisystemet, således at de fleste medarbejdere kun skal forholde sig til én indgang.

Alle de eksisterende synkroniseringer er lavet tovejs, så der fra Anysense nu kan tilføjes og vedligeholdes:

  • Kunder
  • Varer
  • Projekter
  • Medarbejdere
  • Dimensioner

Samtidig kan der som nævnt ved sidste opdatering også oprettes ordrer med vare- og tidsforbrug fra Anysense, så alt hvad der skal gøres på kontoret, er at sende en faktura med blot et par klik.

Automatiseringer

Standardværdier ved synkronisering
Vi har udvidet vores synkroniserings workflow, så det nu er muligt at angive standardværdier. Dette er nyttigt, hvis man har en afart af en app, som skal have bestemte værdier, uden at brugerne skal forholde sig til dem.

Kopiering af data imellem app-versioner
Det har i årevis været en akilleshæl for mange, at hvis man redigerer i sin app, så oprettes der er ny version af appen, hvor alle eksisterende data mangler. Dataene har dog aldrig været væk, men man har aktivt skulle skifte version af appen, og disse data har kun været tilgængelig online.

Derfor har vi lavet et nyt workflow, som man kan oprette når man har redigeret sin app. Dette workflow kan tage data fra en hvilken som helst tidligere version af appen og kopiere ind i den nyeste version.

Rapporter

Vi har gjort det muligt i web-brugerfladen, at ændre rækkefølgen som tabeldata bliver skrevet i rapporterne. Hidtil har det altid været de ældste rækker øverst, men når man redigerer sine data i dag, så er der i værktøjslinjen øverst på siden, kommet en knap så man kan skifte til den rækkefølge som tabeldata bliver vist. Når dette er aktivt, så kan man flytte rundt på rækkerne i tabellerne, så man selv kan bestemme rækkefølgen.

For at gøre det mere overskueligt, har vi også tilføjet en knap, så man kan se det første billede i kamera-elementerne, uden at man skal åbne rækken.

Til sidst er det nu også muligt at få sin egen skrifttype installeret på serverne, så de PDF-rapporter der sendes ud til kunderne, er brandet med virksomhedens identitet. For at få en skrifttype installeret, skal supporten kontaktes.

Standardværdier

I appdesigneren er det nu muligt at indtaste standardværdier for et given felt. Det kan være, at der for en periode skal stå nogle bestemte kalibreringsdata, eller man kører tests på et bestemt produkt igennem længere tid. Eller hvis der som adgangspunkt altid er en bestemt person der er ansvarlig, men at denne skal ændres i visse tilfælde.

Medier på de mobile klienter

Caching
I vores sidste nyhedsbrev fortalte vi om en ny funktion, der gjorde det muligt at bestemme om klienterne skulle opbevare miniaturebilleder i stedet for de store billeder. Denne opdatering gjorde, at når et billede var blevet sendt, så blev det slettet og man skulle downloade det igen, for at se det i stor størrelse, eller bruge det til en tegning. Nu går der 24 timer timer før de bliver slettet. Det samme gælder, hvis man henter et billeder for at se det.

Øjeblikkelig upload
En ting som vi er blevet spurgt om mange gange, er hvorfor data ikke er blevet gemt endnu. Hidtil, har klienterne først begyndt at sende lyd, billeder og video når man har trykke gem for alle sine data. Nu begynder de i stedet, at sende medierne øjeblikkeligt, så jer der går og tager mange billeder i løbet af dagen, vil opleve at jeres data er tilgængelig på webbrugerfladen langt hurtigere end tidligere. Anysense sender altså nu hele tiden, imens I går og arbejder.

Videoguides

Vi har også opdateret vores side med videoguides, som giver en introduktion til både de grundlæggende og nogen af de mere avancerede features i Anysense: https://anysense.dk/support/videoguides/

API

I vores API, er det nu blevet muligt at angive et id for data inden de gemmes første gang. Dette id gemmes på serveren og vil altid være tildelt data objektet fremover. Det er også muligt at hente data fra API ved at sende dette id. Id’et gemmens på propertyen ClientId og er en Guid.