FRA BESLUTNING OM PROCESOPTIMERING
TIL KØREKLAR SOFTWARE

Anysense® er en idé fra flere år tilbage i tiden, som nu endelig er blevet en realitet. Idéen er skabt af Leif Mikael Møller, som til dagligt er Direktør i Viborg IT, hvor Anysense® også har adresse.

Anysense® har status som patent pending og er et registreret varemærke.

Idégrundlaget

Idégrundlaget til Anysense® bygger på tanken om, hvor mange ressurser virksomheder bruger på at gennemføre procesoptimering. I langt de fleste tilfælde kræver det udvikling af it-løsninger, som ofte er tidskrævende og omkostningstunge. Nogle gange så tunge at projekterne lukkes igen, ny teknologi overhaler eller i værste fald ruinerer virksomheden.

Årsagen til, at udvikling af it-løsninger tager tid og er dyrt, er kompleksiteten, som ikke kan forudsiges. Ofte bliver man undervejs meget klogere og skal derfor ændre aftalen i projektet, forhandle ny tidsplan og økonomi.

I erkendelse af kompleksiteten i udviklingsprojekter har man gennem de senere år taget såkaldte agile metoder i brug, som hele siden sørger for en prioritering i projektet, således at “need to have” kommer før “nice to have”. Det, at projekterne styres agilt, ændrer dog ikke ved kompleksitet og store omkostninger.

Kunne man nu reducere tiden fra beslutning om procesoptimeringer til køreklar software betydeligt og gøre prisen fast på 80, 90 eller måske 100% af projektet, så ville man have en fantastisk case.

Leif Møller - Ejer af Anysense mobil app

CEO, Leif Mikael Møller: Vi skabte anysense, fordi software skal kunne følge med forandringshastigheden i moderne virksomheder.

Informationer om Anysense ApS

Virksomhedsnavn:
Anysense ApS

Adresse:
Toldboden 3, 2D
8800 Viborg

Telefon:
42428558

Website:
Anysense.dk

Produkt:
Anysense iOS 10. Android 5.

Pris:
Fra 204kr pr. måned

Åbningstider:
Mandag – Torsdag: 08-16
Fredag: 08-15

CVR.nr:
31 62 58 07

Bankoplysninger
Institut: SPARNORD
Kontonr. 8491-0003813002
SWIFT/BIC Code: SKIVDK22
IBAN: DK858491000381300

Diverse
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik
Support & FAQ

Din vej til Anysense og en god kop kaffe