Anysense Messe Danske Beredskaber Leif Møller skadeserviceDen 29.-30. august 2018 var vi udstillere på Årsmødet 2018 messen for Danske Beredskaber med vores Skadeservice App designet med Anysense®.

For vores vedkommende, så var vi (Alexander og undertegnede) helt ukendte på messen, mens langt de fleste var gengangere igennem mange år, så det var med en vis ydmyghed og spænding vi stillede op. Målet var generelt at øge kendskabet til os, men specielt at udbrede kendskabet til vores let konfigurérbare app målrettet Skadeservicebranchen designet med Anysense®.

Vi var ret heldige fra starten. Vores stand blev placeret over for BELFOR Danmark, som er en stor spiller inden for Skadeservice. BELFOR havde opstillet en basketball maskine, hvor man kunne konkurrere om at få flest bold i kurven på tid! For dælen da, hvor det triggede vores konkurrencegen og fik gang i lattermusklerne.

Men messen var andet end konkurrence og latter – det var 3 dage med connections, møder og samtaler med dygtige fagfolk fra de Danske Beredskaber. Hvad alle disse samtaler og møder ender ud med vil tiden vise, men vigtigst af alt, fik vi fremvist virksomheden og vores app Anysense til skadeservicebranchen.

Tak til alle fremmødte, Danske Beredskaber og BELFOR for muffins som ITXpress’ ansatte har nydt.

Har du lyst til, at læse flere nyheder fra Anysene.dk?