Tale til tekst 

Er man på farten, bruger af en enhed med en lille skærm, ikke så hurtig på tasterne eller bedre til at formulere sig på tale end gennem tekst, så er Anysense tale til tekst funktion løsningen.

Tale til tekst funktionen i Anysense er en diktat-funktion, der bruger tekstbehandlingsprogrammet til at omdanne tale til tekst. Med denne funktion kan I indtale de indsamlede data direkte ind i Anysense appen. Eneste forudsætning er at man bestræber sig på at tale i normal hastighed, eller langsommere, og tydeligt. 

Alt man skal gøre for at anvende denne funktion i Anysense er, at stå i et tekstfelt og trykke på diktafon knappen, som er vist nedenfor. Derefter indtales den ønskede besked som efterfølgende omdannes til tekst direkte i appen.

Opret en tekstkolonne

Klik i tekstfeltet og vælg diktafonen

Indtal besked

Afslut besked

Blot en af mange funktioner

Ønsker I at læse mere om de mange muligheder og tilvalg der er tilgængelige med Anysense, kan I læse mere under fanen ‘Moduler/app design‘. Her præsenteres funktionerne fotodokumentation, QR, GPS, digitale underskrifter og meget mere. 

Brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe enten via chatboksen i højre hjørne, på 42 42 85 58 eller via fjernsupport.

Hvordan kommer jeg igang?

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu