Single Sign On

Få adgang til alle applikationer med ét samlet login

I Anysense kan du vælge at oprette en konto ved hjælp af Single Sign On. Det betyder, at du oprettes og logger på med ét og samme brugernavn og password som til de andre systemer i din virksomhed.

Med Single Sign On kan du logge på med en Microsoft- eller Google-konto. Vælges Microsoft, så kan du bruge en såkaldt arbejdskonto f.eks. Office 365 som brugernavn. Hvis du vælger at bruge en Google-konto, så kan en Gmail anvendes som brugernavn. Det eneste krav er, at den mailadresse, der registreres i Anysense som bruger skal matche den mailadresse, der er tilknyttet kontoen fra henholdsvis Microsoft eller Google.

Single Sign On, Ja tak.

Med Single Sign On får du følgende fordele:

  • Brug ét og samme brugernavn og password til alle systemer

  • Nemt at vedligeholde brugernes identiteter digitalt

  • Mindsker risikoen for fejl og brister i sikkerheden

Single Sign On, Nej tak.

Man kan dog sagtens vælge det Single Sign On fra, og oprette sig med en lokal konto. Derved er brugernavnet en mailadresse med en tilhørende kode, som man taster ved login på Anysense.dk eller på andre enheder tilknyttet en Anysense konto.

BRUG FOR HJÆLP?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så er vi altid klar til at hjælpe dig – enten via chatboksen i højre hjørne, på telefon 42 42 85 58 eller via vores fjernsupport.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED ANYSENSE

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu