Push-funktionalitet 

Gør det nemt at dele data og apps mellem brugere

For at kunne tilbyde en bred vifte af funktionalitet i Anysense, har vi implementeret det vi kalder en “Push-funktionalitet”. Push-funktionalitet betyder blot, at vi kan skubbe data frem og tilbage. I praktisk betyder det, at man kan videregive data til specifikke brugere, hvilken kan være meget brugbart i opgavestyring.

Typer af push-funktionalitet

Der findes to typer af push-funktionalitet tilgængeligt i Anysense:

  • Data-push

Data-push kan anvendes, hvis du ønsker at skubbe informationer ud til specifikke brugere. Hvis du for eksempel har medarbejdere i hele landet, så kan du skubbe opgaver ud, så de bliver tilgængelige for præcis de medarbejdere, som du ønsker at ramme.

  • App-push

App-push kan anvendes, hvis du designer en ny app i Anysense via app-designeren, og du ønsker at en specifik gruppe af medarbejder får adgang til den med det samme. Her kan du via app-push i automatisk gøre app’en tilgængelig for de medarbejdere, som du ønsker får adgang. Hvis du vil fjerne en bruger, så trækkes appen automatisk tilbage fra den bruger igen – og adgangen fjernes.

BRUG FOR HJÆLP?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så er vi altid klar til at hjælpe dig – enten via chatboksen i højre hjørne, på telefon 42 42 85 58 eller via vores fjernsupport.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED ANYSENSE

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu