Push funktionalitet 

Gør det nemt at dele data og apps mellem brugere

For at kunne tilbyde en bred vifte af funktionalitet i Anysense, har vi implementeret det vi kalder push funktionalitet. Push funktionalitet betyder blot, at vi kan skubbe data frem og tilbage. I praktisk betyder det, at man kan videregive data til specifikke brugere, f.eks. brugbart ift. opgavestyring. 

Typer af push funktionalitet

Der er to typer af push funktionalitet tilgængeligt i Anysense:

  • Data-push

Data-push kan anvendes, hvis man ønsker at skubbe informationer ud til specifikke brugere. F.eks. hvis I har medarbejdere i hele landet, så kan I skubbe opgaver ud, så de bliver tilgængelige for præcist de medarbejdere I ønsker at ramme.

  • App-push

App-push kan anvendes, hvis I designer en ny app i Anysense app designeren, og I ønsker at en specifik gruppe af medarbejder får adgang til den med det samme, så kan man via app-push i Anysense automatisk gøre appen tilgængelig for de medarbejdere I ønsker. Fjerner man en bruger, trækkes appen automatisk tilbage fra den bruger igen – adgangen fjernes. 

Brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe enten via chatboksen i højre hjørne, på 42 42 85 58 eller via fjernsupport.

Hvordan kommer jeg igang?

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu