GPS funktion

Registrer og del den præcise placering i Google Maps

Med Anysense har I mulighed for at indstillet jeres app til at registrere enhedens position, når der indtastes og gemmes data i appen. Dette sker via den indbyggede GPS som sidder i de fleste mobile enheder i dag.

Hvis der er en GPS-lokation til rådighed bruges denne og ellers trianguleres positionen ud fra netværksoplysningerne. Efterfølgende kan positionen ses på Google Maps på webportalen. 

Det er super nemt at tilføje i app design. Alt det kræver er, at I vælger det til under app design ved at sætte flueben i “Log GPS ved tilføjelse”, som vist på billederne nedenfor. 

Med denne simple handling har I mulighed for at spore hvor den pågældende handling er udført, og kan dermed med høj nøjagtighed give kollegaer eller kunder besked ift. hvor og hvornår handlingen er udført og registreret.

Blot en af mange funktioner

Ønsker I at læse mere om de mange muligheder og tilvalg der er tilgængelige med Anysense, kan I læse mere under fanen ‘Moduler/app design‘. Her præsenteres funktionerne fotodokumentation, QR, Single Sign On, Offline tilgængelighed og meget mere. 

Brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe enten via chatboksen i højre hjørne, på 42 42 85 58 eller via fjernsupport.

Hvordan kommer jeg igang?

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu