Fotodokumentation

Med Anysense kan du ved hjælp af billeder og tegnefunktionen langt nemmere specificere og uddybe din fotodokumentation – så kan du dokumentere med dine egne billeder on-site.

Sådan bruger du fotodokumentation i Anysense

Med Anysenses’ modul ‘fotodokumentation’ kan du tilføje foto, video og lyd til din dokumentation. Fotodokumentation gør det muligt at dokumentere arbejdet i realtid, hvilket kan være værdiskabende for både den enkelte medarbejder, kollegaer og/eller din kunder og leverandører. Fotodokumentation er et vigtigt element i at kvalitetssikre dataindsamling og undgå fejl.

De underliggende funktioner som foto, video, lyd og tegneprogram gør det muligt at tilføje netop den dokumentationsform, som er relevant for din virksomhed. Du kan blandt andet:

  • Tage billeder eller optage video med en mobilenhed eller tablet i realtid, eller indsætte eksisterende billeder og videoer
  • Markere på billedet eller videoen via tegneprogrammet

Foto, video og lyd/tekst indsættes direkte i app’en og samles dermed automatisk i ét dokument, som både kan tilgås online og offline fra computer, smartphone og tablet.

Fotodokumentation: Et værdiskabende konkurrenceparameter

Fotodokumentation er blandt andet anvendeligt i brancher, hvor kvalitetssikring er et afgørende konkurrenceparameter. Derfor har netop denne funktion været værdiskabende for flere af Anysenses’ nuværende kunder inden for brancherne byggeri og anlæg, skadeservice og fødevareindustrien, heriblandt:

  • Danish Crown
  • Dansk Industri og skadeservice

Du kan se hvad vores kunder siger om os i vores cases.

BRUG FOR HJÆLP?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så er vi altid klar til at hjælpe dig – enten via chatboksen i højre hjørne, på telefon 42 42 85 58 eller via vores fjernsupport.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED ANYSENSE

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu