Dataindsamling og -deling

Procesoptimér med Anysense

Anysense er en enkel løsning, hvor du nemt kan registrere, lagre og dele data i mellem dine ansatte eller med dine kunder.

Med Anysense har du derfor et målrettet og dynamisk system, som kan bruges til at optimere dataindsamlingsprocesser. Anysense er nemlig et værktøj, hvor du selv bestemmer og opretter design og indhold.

Hvem kan bruge Anysense?

I dag har Anysense brugere inden for en række forskellige brancher, herunder byggeri og anlæg, skadeservice og fødevareindustrien. Men da Anysense netop er en løsning som bygger på, at den enkelte kunde selv vælger design og indhold, er Anysense anvendelig indenfor en bred vifte af brancher. 

Er du i tvivl om, hvorvidt Anysense passer til din virksomhed? Så benyt chancen for at prøve Anysense helt gratis i 14 dage, eller giv os et kald på tlf. 42 42 85 58 og hør mere om mulighederne for dig.

 

Ikon til website anysense

Nem og hurtig adgang til konkrete data i Anysense ved hjælp af linkdeling

Med Anysense er det muligt at vælge at dele og/eller henvise til data brugerne imellem. Du kan nemlig nemt dele dine data gennem funktionen “Del”, som du kan bruge til at sende et link til andre via mail, og hvor de så kan se dine data i Anysense.

Du kan hurtigt skabe genveje til relevant data for dine kolleger eller kunder ved at dele data med dem. På den måde kan du hurtigt henvise direkte til en specifik datalinje i Anysense, hvor den, du har delt med, nemt kan følge med.

Hvad kræver det at dele data i Anysense?

Det eneste det kræver er, at både afsender og modtager er oprettet som brugere i Anysense. Modtagerens rettigheder kan indstilles i Anysense alt efter om du ønsker, at vedkommende skal kunne se, rette og/eller tilføje data på den side, som linket henviser til.

At dele data via Anysense er tidsbesparende, nemt og tilgængeligt både fra computer, tablet og mobile enheder.

BRUG FOR HJÆLP?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så er vi altid klar til at hjælpe dig – enten via chatboksen i højre hjørne, på telefon 42 42 85 58 eller via vores fjernsupport.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED ANYSENSE

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu