Dataanalyser og Rapporter 

Alle data, som de mobile brugere indtaster, havner inde på Anysense portalen, hvor jeres data ligger godt beskyttet. Alle dataene er søgbare, så det er let at finde registreringer fra gamle sager, adresser, produkter eller andet tidligere anvendt data. Derudover er det muligt at importere data fra andre systemer over i Anysense, som kan inddrages i dataanalyser og rapporter. 

Skabeloner i Word og Excel

Da alle data er samlet ét sted er det hurtigt og nemt at lave dataanalyser. Til det finder I på Anysense portalen word (word format eller PDF) og excel skabeloner. Med skabelon funktionen kan I selv sætte jeres præg på rapportens opsætning og udseende. Skabelonen opsættes kun én gang, hertil bruges word brevfletnings funktion – derefter har I lynhurtigt flotte rapporter liggende klar til brug. 

Integrationen til excel gør det muligt at lave grafer, bygge makroer, pivottabeller osv. så rapporten får præcist det indhold og udtryk der passer til jeres virksomhed. 

Ønsker I at lave dataanalyser via 3-parts produkter, kan I anvende vores hjælpeværktøjer som kort præsenteres nedenfor.

Let integration til andre systemer

Med Anysense er det gjort enkelt og let at integrere med andre systemer. Nedenfor præsenteres 3 muligheder der gør det let at importere eller eksportere data mellem Anysense og andre systemer. 

  • Anysense® Sync 

Applikationen kan udveksle data med Anysense v.h.a. simple kommaseparerede filer. I bestemmer via applikationen, hvilket data I vil have fat i, og hvor I vil gemme dem på jeres PC eller server. Dataene vedligeholdes automatisk løbende.

  • Anysense® Clone

Applikationen kan kobles direkte på din lokale Microsoft SQL server og vedligeholder automatisk en nøjagtig kopi af dataene fra Anysense løbende.

  • Anysense® Web API

Under vores API dokumentation findes al den dokumentation der skal til for, at gøre det let at skrive software der integrerer med Anysense i realtid. Der ligger også færdige eksempler.

Download

Brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe enten via chatboksen i højre hjørne, på 42 42 85 58 eller via fjernsupport.

Fjernsupport – Vi hjælper dig

Hvordan kommer jeg igang?

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu