Dataanalyser og rapporter 

Alle de data, som mobile brugere indtaster i Anysense, ligger godt beskyttet. Al data er søgbart, så det er let at finde registreringer fra gamle sager, adresser, produkter eller anden tidligere anvendt data. Derudover er det muligt at importere data fra andre systemer over i Anysense, som kan inddrages i dataanalyser og rapporter. Du kan nemt eksportere dine data fra Anysense som Excel-fil, så du nemt kan anvende din dokumentation i analyser.

Skabeloner i Word og Excel

Da alle data er samlet ét sted, så er det hurtigt og nemt at lave dataanalyser. Her kan du bruge MS Word- eller Excel-skabeloner (eller PDF), som du finder inde på Anysense. Ved hjælp af skabelonen kan du sætte dit eget præg på rapportens opsætning og udseende – og du skal kun opsætte skabelonen én gang, og derefter har du lynhurtigt flotte rapporter liggende lige ved hånden og klar til brug.

Integrationen med MS Excel gør det muligt at lave grafer, bygge makroer, pivottabeller og meget mere i dine rapporter, så de får præcis det indhold og udtryk, som passer til dine arbejdsopgaver.

Let integration til andre systemer

Ønsker du at lave dataanalyser via 3-parts produkter, så kan du anvende vores hjælpeværktøjer – og med Anysense er det gjort enkelt og let at integrere andre systemer i samme arbejdsgang. Vi har tre muligheder til dig, der gør det let at importere eller eksportere data mellem Anysense og andre systemer.

  • Anysense® Sync 

Sync kan udveksle data med Anysense ved hjælp af simple kommaseparerede filer. Du bestemmer via applikationen, hvilke data du vil have fat i, og hvor du vil gemme dem på din PC eller server. Dataene vedligeholdes automatisk løbende – nemt, ikk’?

  • Anysense® Clone

Clone kan kobles direkte på din lokale Microsoft SQL-server og vedligeholder automatisk og løbende en nøjagtig kopi af dine data fra Anysense.

  • Anysense® Web API

Under vores API-dokumentation findes al den dokumentation der skal til for at gøre det let at skrive software, der integrerer med Anysense i realtid. Her kan du også finde færdige eksempler.

BRUG FOR HJÆLP?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så er vi altid klar til at hjælpe dig – enten via chatboksen i højre hjørne, på telefon 42 42 85 58 eller via vores fjernsupport.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED ANYSENSE

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu