Automatisk rapportering

Send automatisk e-mail til udvalgte personer ved bestemte hændelser

Anysense gør det muligt automatisk at sende e-mails med en vedhæftet rapport, når der indtastes eller opdateres data i appen. I den forbindelse definerer I et regelsæt, som fastsætter hvem der skal have besked hvornår.  Herunder er det muligt at vælge om e-mailen f.eks. skal sendes til personen der laver ændringen, eller til personen som har oprettet den sektion der ændres i. Derudover kan I definere e-mailens emne samt en besked som automatisk sendes sammen med den vedhæftede rapport.

Et eksempel på et regelsæt kunne være, at I fastsætter at I ønsker at jeres kvalitetsansvarlige medarbejder får besked, hvis der i appen noteres at produktkvaliteten er “ikke-acceptabel”. Dermed får jeres kvalitetsansvarlige medarbejder direkte besked pr. e-mail med det samme dataene indtastes som “ikke-acceptabel” og kan hurtigt tilgå dataene og håndtere situationen.

Gør jer i stand til hele tiden at være opdateret og informeret.

Brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe enten via chatboksen i højre hjørne, på 42 42 85 58 eller via fjernsupport.

Hvordan kommer jeg igang?

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu