App designer

Hurtig og enkel app designer 

App designer er en funktion der gør det muligt for jer, på egen hånd eller sammen med os, at vælge design og indhold i Anysense som er tilpasset jeres behov og ønsker. 

Fordelen ved app designer er, at I til hver en tid, selv eller sammen med os, kan ændre i opsætningen således at appen hele tiden holdes opdateret og relevant i forhold til jeres eller jeres kunders situation og behov. Det er nemt, hurtigt og gratis at foretage ændringer eller tilføje flere apps og kræver ikke de store IT mæssige kompetencer. 

Med app designer er mulighederne mange 

Vælg mellem nedenstående funktioner og skab en løsning der passer til netop jeres virksomhed.

Formular designer 

Med formular designer er det muligt at designe brugerfladen til dataindsamling. Her kan I vælge mellem en række forskellige egenskaber, som kan indgå i jeres dataindsamlings app, her i blandt:

 • Autonummer
 • Checkboks
 • Dato og tid 
 • Kamera
 • Liste
 • Lyd 
 • Stregkode scanner (QR)
 • Tabel 
 • Tekst 
 • Tid
 • Video
 • GPS

For at udnytte dataene fra andre systemer, kan man også sætte en formular op til at lave opslag i andre formularer. Med ‘andre formularer’ menes f.eks. kunde- eller varekartoteket fra jeres økonomisystem eller lignende. 

Rapport designer

Rapport designer gør det muligt at designe en rapport via en Microsoft Office Word skabelon. Skabelonen dannes automatisk i Anysense og kan ligeledes tilrettes således at den matcher jeres virksomheds visuelle udtryk. Dette gennem Words brevfletningsfunktion. Skabelonen kan enten tage form som et word dokument eller PDF. 

Excel designer

Excel designer gør det muligt at bygge makroer ind i en Excel skabelon og lave egne dataanalyser automatiseret.

Datafiltre

Filtret gør det muligt at sætte rammer for, hvilke data der skal være tilgængelige for de enkelte brugere eller brugergrupper ift. at kunne henholdsvis rette, se eller tilføje data. 

Adgange 

Derudover kan man vælge hvilke brugere eller brugergrupper der har adgang til appen.

Automatisk e-mail

Sæt regler op for automatisk e-mail, og sikre jer at udvalgte personer får automatisk besked ved bestemte handlinger eller dataindtastninger i appen. 

Få inspiration gennem videoguides

Gennem vores videoguides får I et indblik i Anysense – her guider vi jer godt på vej, og viser nogle af de mange muligheder I har med Anysense.

Videoguides

Kundernes erfaringer 

“Jeg blev positivt overrasket, da Anysense på vores første møde præsenterede mig for en individuelt tilpasset app. Det tog få minutter at bygge appen og bagefter tog jeg den med tilbage til fabrikken for at afprøve den. Siden har den været i brug hos Danish Crown i flere versioner.” 

Kvalitetssikringschef Tom Pedersen, Danish Crown

“Vi har aldrig før oplevet et system som Anysense, der så let og hurtigt kan lave en tilpasset mobil app, der bare fungerer omgående.”

Digitaliseringschef Birgitte Pahl, DanPilot

“Man skal ikke have en it-uddannelse for at bruge Anysense® – det meget enkelt!” 

Teamleder Mads Nonboe, Dansk Industri og Skadeservice

Brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe enten via chatboksen i højre hjørne, på 42 42 85 58 eller via fjernsupport.

Hvordan kommer jeg igang?

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu