App-designer

Hurtig og enkel app-designer

App-designer er en funktion, som du kan tilgå via din Anysense-konto i din browser – både på computeren og telefonen. I app-designer kan du på egen hånd eller sammen med os vælge dit helt unikke design og indhold i Anysense, der kan tilpasses netop de behov og ønsker, du har i din virksomhed – dette ved hjælp af formular-, Excel- og rapportdesigner.

I app-designer laver du apps, der fungerer i Anysense-app’en, og som er de genveje, du skal anvende til at indsamle dine data. Derudover kan du og dine medarbejdere til hver en tid kan ændre i opsætningen af dine apps i browseren, som synkroniserer med din smartphone. Derved kan du holde dine apps konstant opdateret med relevant indhold for at sikre den bedste kvalitet i din dokumentation. Det er nemt, hurtigt og gratis at foretage ændringer eller tilføje flere apps – og det kræver ikke de store IT-mæssige kompetencer.

Vores kunders erfaringer

“Jeg blev positivt overrasket, da Anysense på vores første møde præsenterede mig for en individuelt tilpasset app. Det tog få minutter at bygge appen og bagefter tog jeg den med tilbage til fabrikken for at afprøve den. Siden har den været i brug hos Danish Crown i flere versioner.”  

Kvalitetssikringschef Tom Pedersen, Danish Crown

“Vi har aldrig før oplevet et system som Anysense, der så let og hurtigt kan lave en tilpasset mobil app, der bare fungerer omgående.”

Digitaliseringschef Birgitte Pahl, DanPilot

“Man skal ikke have en it-uddannelse for at bruge Anysense® – det meget enkelt!” 

Teamleder Mads Nonboe, Dansk Industri og Skadeservice

Med formulardesigner bestemmer du helt selv

I dine apps har du mulighed for at kreere en bred vifte af forskellige formularer. Det er formularerne, du fylder op med data, når du dokumenterer via din smartphone. Derudover kan du udnytte data fra andre systemer, hvorfor du kan sætte en formular op til at lave opslag i andre formularer. Med ‘andre formularer’ menes f.eks. kunde- eller varekartoteket fra dit økonomisystem eller lignende.

Du kan selv designe dine formularer, så de passer til behovene i den virksomhed – og der er mange muligheder:

 • Checkboks

 • Kamera

 • Dato og tid

 • Liste

 • Lyd

 • Autonummer

 • Stregkodescanner (QR)F

 • Autonummer

 • Tabel

 • Video

 • GPS

 • Tekst

Rapport- og Excel-designer

Rapportdesigner gør det muligt at designe en rapport via en Word-skabelon. Skabelonen dannes automatisk i Anysense og kan ligeledes tilrettes således at den matcher din virksomheds visuelle udtryk. Skabelonen kan enten tage form som et Word- eller PDF-dokument.

Excel-designer gør det muligt at bygge makroer ind i en Excel-skabelon og lave egne dataanalyser automatiseret.

Datafiltre og adgange

Filtret gør det muligt at sætte rammer for, hvilke data der skal være tilgængelige for de enkelte brugere eller brugergrupper i forhold til at kunne henholdsvis rette, se eller tilføje data.

Derudover kan man vælge hvilke brugere eller brugergrupper, der har adgang til app’en – og der kan opsættes regler for automatisk e-mail. Herigennem kan du sikre dig, at udvalgte personer automatisk får besked ved bestemte handlinger eller dataindtastninger i app’en.

Få inspiration gennem videoguides

Gennem vores videoguides kan du få et indblik i Anysense – her guider vi dig og din virksomhed godt på vej, og viser nogle af de mange muligheder, som du har med Anysense.

Se vores videoguides til Anysense

BRUG FOR HJÆLP?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så er vi altid klar til at hjælpe dig – enten via chatboksen i højre hjørne, på telefon 42 42 85 58 eller via vores fjernsupport.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED ANYSENSE

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu