Dine muligheder med Anysense 

Anysense er på rekordtid blevet branchens nok mest populære løsning til kvalitetssikring – og det er der god grund til. Med Anysense har du nemlig mulighed for at sammensætte en løsning, der imødekommer behovene i netop din virksomhed og for dine kunder, ved at vælge mellem nedenstående moduler.

Anysense har mange funktioner

Tablet med digital kvalitetssikring fra Anysense software

Få et kig ind i Anysense

På billederne vises hvordan nogle af funktionerne i Anysense anvendes.

Klik på pilene og se eksempler på tale til tekst, foto- og videodokumentation samt brug af lydfil, digital underskrift og GPS-funktionen.

Sådan kommer du i gang med Anysense

  1. Tilmeld dig Anysense – enten ved køb af Anysense eller 14 dages gratis prøveperiode
  2. Via din browser indtaster du dit Anysense-login, der tilsendes via mail efter tilmelding
  3. Begynd at oprette apps skræddersyet til dit eget behov – så let er det!

Apps i Anysense

Når du skal i gang med at dokumentere, indsamle data og kvalitetssikre dine tilsyn i Anysense, så skal du oprette det, vi kalder “apps” – og det skal du gøre på din virksomhedsprofil i Anysense via en browser.

I dine apps laver du formularer via vores app-designer, som skaber rammerne for de data, du indsamler, når du anvender Anysense til digital kvalitetssikring.

Du kan oprette alle de apps, du har behov for, og vælge forskellige typer, der passer til de forskellige tilsyn, som netop din virksomhed udfører.

Når du har oprettet dine apps, så kommer de automatisk frem på din Anysense-app på din smartphone, hvor Anysense automatisk synkroniserer data mellem din app og computeren derhjemme. Du laver altså apps i din app.

Mister du internetforbindelsen på din telefon, så er det intet problem – Anysense gemmer de fremskridt, du gør i dine selvlavede apps og uploader data lige så snart, der er internet igen.

Smart, ikk’?

Sådan bruger vores kunder digital kvalitetssikring

Vi har lavet en video til dig, hvor du kan opleve, hvordan en af vores kunder laver digital kvalitetssikring via Anysense til at optimere deres arbejdsgang.

Anysense er nemlig en fantastisk nem og effektiv løsning til alle, der arbejder med dokumentation og dataindsamling. Det tager kun få minutter at downloade Anysense® mobile app og herefter kan du bygge de individuelle analyser, som du ønsker – uanset om du vælger enkeltbruger eller forskellige analyser til forskellige teams.

Vi skaber rammerne – du udfylder dem. Dét er Anysense digital kvalitetssikring.

BRUG FOR HJÆLP?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så er vi altid klar til at hjælpe dig – enten via chatboksen i højre hjørne, på telefon 42 42 85 58 eller via vores fjernsupport.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED ANYSENSE

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu