Kunne du tænke dig et job i viborg og blive en del af et team af dygtige softwareudviklere i en lille it-virksomhed med ambitioner om at lave de smarteste løsninger inden for dynamisk dokumentation og dataindsamling?

Vores virksomheds kerneværdier er åbenhed, engagement og effektivitet.

Faglig profil som software developer

Du har flere års erfaring inden for softwareudvikling og webprogrammering – herunder ASP.NET MVC og Scrum metoden. Det vil være et plus hvis du har erfaring med flere af følgende teknologier:

  • Active Directory Federation Services og Microsoft Azure
  • Android, iOS og Windows Store app-udvikling
  • UX design, HTML, Javascript og CSS
  • C#, Web Services og Web API
  • Automatiske tests
  • MSSQL

Personlig profil

Du har det daglige ansvar for softwarearkitekturen og deltager desuden aktivt i softwareudviklingen på projekterne. Formidling og inddragelse i design, softwarearkitektur, best practice og kvalitetssikring er essentielt.  Som person kan du godt lide udfordringer og ser muligheder. Du kan også være seniorudvikler med ambitioner om at blive arkitekt.

Som person brænder du for at skabe software med stor forretningsværdi og på brugernes banehalvdel.

Du er en god kollega og dit engagement og drive ansporer til faglig sparring og vidensdeling. Du tager selv ansvaret for kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Får du langt til dit nye job, finder vi en løsning med hjemmearbejdsplads efter behov.

Vækket din interesse?

Kan du genkende dig selv i ovennævnte og finder det spændende, så skynd dig og skriv en ansøgning tillmm@anysense.dk og vedlæg CV, certificeringer og uddannelsespapirer. Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe på 6171 2384 eller skrive til lmm@anysense.dk.

Om Anysense®

Vi er en lille it-virksomhed – også kendt som ITXpress, som gennem årene har udviklet store softwareløsninger til landbruget. De meste kendte er KvikKoen (vandt Agromekprisen i 2006) og HandyVIK (stor B2B genetik e-handelsplatform til kvægbrugere og inseminører med planlægning og faglig beslutningsstøtte). I 2013 udgav vi vores egen softwareløsning kaldet Anysense®, som er en platform, hvor brugerne selv kan designe apps på Anysense® Web til kvalitetssikring og dokumentation – produktet hedder Anysense® Dokumentation. I år udkommer endnu et Anysense® produkt, kaldet Anysense® Dagseddel. Anysense A/S har opnået AAA kreditvurdering i 2014 & 2015.

Geografisk er vi placeret lige midt i Ørum uden for Viborg og er så heldige, at bo tæt på Apple’s nye datacenter i Foulum, som snart skal opføres. Lige så tæt ligger vi på Aarhus Universitet i Foulum med flere hundrede videnstunge arbejdspladser. I Viborg findes også den internationalt anerkendte Animationsskole og hovedkontoret for RegionMidt – et område i rivende udvikling.

Vi arbejder i lyse lokaler med god plads. Desuden har vi tilhørende velfærdsbygning med motionsmaskiner, bordfodbold, bordtennis, Xbox, SmartTV og lydanlæg.