Kvalitetsikring og dokumentation » Cases Anysense®2018-09-07T00:24:02+00:00

VORES KUNDER
ER VIDT FORSKELLIGE

Ens for dem alle er dog, at de nu sparer mindst 2-5 timer pr. sag – og får masser af brugbare data på rekordtid.
Læs hvordan de gør

DANISH CROWN UDTALER
ANYSENSE ER EN UBETINGET SUCCES HOS OS

Danish Crown, der som bekendt er et af verdens førende svineslagterier, manglede en dynamisk dataløsning til kvalitetssikring på alle slagterier og i deres ejerserviceafdeling. De gav Anysense denne udfordring og på første møde mellem de to parter blev der udviklet en app på ganske få minutter. Den kunne bruges med det samme til kvalitetssikring af de forskellige produkter ude på fabrikkerne, herunder fotodokumentation. Hos Danish Crown er der rosende ord med på vejen til produktet.

It-projektleder Thorbjørn Nannberg udtaler:
– Anysense har været en ubetinget succes her hos os. Vi er gået fra nul til over 9.000 observationer siden vi begyndte for halvandet år siden.

Han suppleres af kvalitetssikringschef Tom Pedersen fra Danish Crown, som udtaler:
– Vi har ledt efter sådan et produkt i lang tid. Jeg blev positivt overrasket, da Anysense på vores første møde præsenterede mig for en individuelt tilpasset app. Det tog få minutter at bygge appen og bagefter tog jeg den med tilbage til fabrikken for at afprøve den. Siden har den været i brug hos Danish Crown i flere versioner. Anysense giver et lynhurtigt overblik. Vi er meget tilfredse, da vi nu kan køre en digitaliseret og dynamisk dokumentation og kvalitetssikring, som bidrager til at holde det høje kvalitetsniveau, som vi er kendt for i hele verden. Vi ser også gode muligheder i Anysense, fordi den understøtter flere sprog.

DANSK INDUSTRI OG SKADESERVICE OPNÅR
STØRRE MARKEDSANDELE OG ANERKENDELSE

Dansk Industri og Skadeservice Vest i udfører skadeservice for forskellige forsikringsselskaber – primært i det jyske. Kravene til dokumentation er store.

Direktør, Kim Bak Kristensen udtaler:
Vi har på meget kort tid været i stand til at leve op til forsikringsselskaberne øgede krav til dokumentation og har derudover sparet en masse administrativt arbejde med Anysense®. Samarbejdet med ITXpress har været nemt og de har hurtigt forstået vores behov i forretningen og kunne implementere dem umiddelbart efter i Anysense®. Udover øgede markedsandele har vi fået stor anerkendelse.

Teamleder, Mads Nonboe udtaler:
Man skal ikke have en it-uddannelse for at bruge Anysense® – det meget enkelt! Det er dejligt at man let kan lave fotodokumentation og registrere oplysninger om forsikringer ude hos den skadelidt og så alle dataene bare ligger på PC’en, når man kommer ind på kontoret.

DanPilot

DANPILOT SIGER
DET ER UTROLIG LET OG HURTIGT

DanPilot, med hovedkvarter i Svendborg, udfører lodsninger overalt i de danske farvande. De øgede krav til kvalitetssikring og dokumentation af den værdi lodserne skaber, har DanPilot kunnet løse med Anysense.

Lodschef, Søren Westerskov fra DanPilot udtaler:
Vi er meget begejstrede for Anysense, fordi DanPilot nu konkret kan måle, værdien af det arbejde vi laver i de danske farvande. Det er utrolig let og hurtigt at få indført ændringer i softwaren, hvis vi ønsker at måle på flere parametre. Vi har siddet på et møde og aftalt nye målinger og få minutter efter var ændringen implementeret og skubbet ud til vores lodser.

Vicelodschef, Ivar Svane fra DanPilot udtaler:
Det har været let at samarbejde med ITXpress omkring implementeringen. De har været hurtige til at forstå vores forretningsprocesser og få dem digitaliseret med Anysense. Der har været en virkelig god kommunikation fra starten.

Digitaliseringschef, Birgitte Pahl fra DanPilot udtaler:
Med Anysense kan vi nu få fat i alle data i forbindelse med lodsninger via iPad. Vi har aldrig før oplevet et system som Anysense, der så let og hurtigt kan lave en tilpasset mobil app, der bare fungerer omgående. Systemet er stabilt og servicen er helt i top hos ITXpress. Den intelligente offline funktionalitet gør det nemt for vores brugere, som ofte er steder uden nogen form for internetdækning.

Indehaver, Leif Møller fra ITXpress udtaler:
Med vores dataindsamlingsprodukt Anysense har vi endnu engang bevist, hvorfor vi har et produkt med kraftigt stigende efterspørgsel. Når vi kan hjælpe vores kunder i gang med digitalisering så effektivt, at ønsker kan implementeres, mens man taler om det, så er det helt i tråd med et større og større behov for at kunne agere hurtigt i en verden der forandrer sig hele tiden. Vores prisstruktur er enkelt og gennemskueligt – præcist som Anysense!

CASES

Dataopsamling - Regionshospitalet Horsens apps

Hospitalsenheden Horsens har i samarbejde med MedTech Innovation Center købt Anysense® med henblik på at få digitaliseret mange af deres papirformularer.

Brøndborerfirmaet Poul Christiansen har købt Anysense® Dokumentation til kvalitetsstyring på vandværker, dokumentation af boringer og brønde, samt til registrering af digital time-dagseddel med Anysense® Dagseddel.

VikingDanmark har rådgivere kørende rundt i hele Danmark og skal bruge Anysense® til dokumentationsarbejde ude i felten.

Mechtronic - kundecase

Mechtronic bruger vores mobile app til dokumentation og kvalitetssikring på elektronik-komponenter.

Kvalitetsstyring - Seges

SEGES bruger app’en til anvendelse til mælkekvalitetsrådgivningen.

r2p tracking - App Kunde til kvalitetssikring

r2p Tracking bruger anysense® til kvalitetssikring og dokumentation af montage.

HS Tarm bruger app’en til dokumentation og kvalitetssikring.

Kvalitetssikring app

Kopenhagen Fur har indkøbt Anysense til dokumentation og Farmforsøg.

REFERENCER

Kvalitetssikring app
r2p tracking - App Kunde til kvalitetssikring
Anysense app kunde
Kvalitetssikring med Danish Crown
Kvalitetsstyring - Seges
Mechtronic - kundecase