Kunderservicen er vigitg for os

Der findes vist ikke noget der er værre end ikke, at kunne få svar på sine spørgsmål og en kundeservice der får en til, at rive håret af sig selv. Det ved vi hos Anysense® og vi vil gerne du beholder dit hår.

Nå, men hvad er det så der sker? Hver dag arbejder vi på, at gøre tingene en lille smule bedre. Siden årsskiftet har vi arbejdet intensivt på, at forbedre hjemmesiden, kommunikationen både internt og eksternt. Du har sikkert allerede lagt mærke til nogle af de ændringer og tiltag.

Det er ingen hemmelighed, at vi sætter stor ære i, at give dig som besøgende og kunde en oplevelse og et smil på læben. Ja ja, du har hørt det før fra så mange andre, men vi mener det. Glæde er faktisk en af virksomhedens værdier.

Kundeservice til Anysense mobile appFjernsupport med Chat

Som et af mange nye tiltag der forbedre vores kunderservice, vil du nu se en chat-funktion der bl.a. giver adgang til vores fjernsupport, komme frem nederst i højre hjørne. Hvad kan den så gøre for dig? Rigtig godt spørgsmål.

Først og fremmest, giver den dig mulighed for nemt og hurtigt, at kommunikere med os. Vi ved, at du sikkert har travlt og derfor er det vigtigt for os, at du ikke spilder din tid mere end højst nødvendigt. Tiden vil vi hellere du bruger ude i felten med vores mobile app Anysense®.
Har du allerede vores app, så kan du hente den og prøve den gratis i 14 dage.

Hvad du end har på hjerte, så sidder vores dygtige medarbejdere klar ved tastaturet og svare gerne på alle de spørgsmål du måtte have, vedrørende vores app Anysense®. Der er ikke det de ikke kan svare på og skulle det modsatte ske, så giver vi kage til kaffen!

Selvom de sjældent holder fri (de er så glade for, at arbejde), så har vi tvunget dem til, at holde fri weekenderne og i helligdagene. Men du skal ikke fortvivle, for skulle du have brug for chatten eller supporten når de ikke er tilstede, så sørger vores system for, at de ser din besked så snart de kommer tilbage. Det eneste du skal gøre er, at indtaste dine oplysninger og din besked/spørgsmål og inden du ser dig om har du et svar.

Du kan jo prøve det med det samme, tryk på chat-ikonet. Hvem ved, måske skal vi give kage til kaffen.