Tracking 

På sporet af mersalg med Anysense

Med Anysense har du et hurtigt og nemt redskab som bidrager til et godt informationsflow mellem dine medarbejdere, som samtidig holder styr på jeres data. Anysense er en løsning, der hjælper med at optimere arbejdsprocesserne i din virksomhed.

Ved montering af trackere kan montørerne ved hjælp af Anysense tage billeder af installationen med deres mobiler, og dermed dokumentere over for kunden hvor, hvornår og af hvem jobbet er udført. Billederne bliver automatisk gemt i Anysens-app’en, hvor montøren har lagt billedet ind. Billeder er en god dokumentation for monteringen, og kan også bruges hvis trackeren på et senere tidspunkt skal flyttes. 

Desuden kan billederne bruges til at udbygge værkstedernes installationsvejledninger, når der kommer nye bilmodeller, og til at holde andre værksteder og interne service/support teknikere opdateret. Det gavner de fremtidige arbejdsgange i virksomheden og hos den enkelte medarbejder.

Brugen af Anysenses mange funktioner kan også skabe værdi i andre afdelinger, blandt andet i bogholderiet. Her kan bogholderne med det samme tilgå den nødvendige data om de enkelte kundesager, og dermed hurtigt fakturere kunderne, supportafdelinger og i forlængelse heraf salg, som ved næste kundebesøg kan bruge data fra tidligere sager til at lukke nye kundeordre.

Anysense kan altså vise sig at være værdiskabende indenfor flere afdelinger af jeres virksomhed, og dermed i sidste ende også vise sig at være værdiskabende for jeres kunders oplevelse.

Læs mere om hvordan kunder i andre brancher har anvendt Anysense til at optimere deres arbejdsprocesser under vores eksempelcases.

Kendte anvendelsesområder af Anysense i trackingbranchen

  • Fotodokumentation af installationer 

  • Lydfil/indtaling af kommentar til at understøtte dokumentationen

  • Reklamationssager gennem nem adgang til alle data ét sted

  • Service – brug historikken gemt i Anysense til at forbedre jeres processer

  • Datadeling mellem medarbejdere – slut med at lede efter egne eller andres ting

  • Dokumentation af arbejdet

Brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe enten via chatboksen i højre hjørne, på 42 42 85 58 eller via fjernsupport.

Hvordan kommer jeg igang?

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu