Slagteri 

Fødevarer i verdensklasse skal kvalitetssikres

Kravene til fødevareindustrien er mange og nogle af de skrappeste når det gælder kvalitetssikring. Her stilles blandt andet specifikke krav til hygiejne, kvalitet og dokumentation, for blot at nævne nogle få. 

Det kan være tidskrævende og en lang proces at indsamle og vedligeholde de nødvendige data som skal dokumenteres for at overholde reglerne både internt og eksternt. 

Hos Danish Crown, en dansk international orienteret fødevarevirksomhed, bedre kendt som et af verdens førende svineslagterier, arbejder man også dagligt på, på bedst mulig vis, at imødekomme kvalitetskravene. Hos Danish Crown viste Anysense sig at være et værdifuldt redskab, som har bidraget til at de kan opretholde deres høje kvalitetsniveau, gennem nem og hurtig dataindsamling og dokumentation.  

Læs mere om den konkrete kundecase med Danish Crown nedenfor.

CASE: Kvalitetssikring hos Danish Crown

Kravene til bearbejdningskvaliteten af kødet fra grisenes slagtekroppe hos et af verdens førende og største slagterier er enorme. Danish Crown har en stab af dygtige kvalitetsinspektører der tager rundt og besøger alle slagterier dagligt.

Før mødet med Anysense blev alt noteret ned på papirskemaer og var tungt at arbejde videre ud fra til statistik og historiske data i forhold til eksempelvis reklamationer hos kunden. 

På første møde designede vi med Anysense en brugertilpasset app, som kort tid efter blev skubbet ud til hele koncernen.

For Danish Crown har det skabt stor værdi, at bruge funktionen automatisk rapportering, som giver mulighed for at sende e-mail direkte til udvalgte personer ved indtastning af særligt definerede data i appen. Hos Danish Crown bliver der f.eks. automatisk sendt en e-mail med fotodokumentation, hvis en inspektør observerer en situation der kræver opmærksomhed og akut håndtering.

Sidenhen har Danish Crown selv lavet flere brugertilpassede apps til andre formål i koncernen. Det er gratis, hurtigt og nemt.

Brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe enten via chatboksen i højre hjørne, på 42 42 85 58 eller via fjernsupport.

Hvordan kommer jeg igang?

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu