Lodseri 

Digitaliser lods arbejdet med en mobil app

Danmark er et lille land med en stor søfartsnation. For blot få år siden skulle en lods udføre alt dokumentation på en lods(papir)seddel ude på søren. Alt sammen enormt tidskrævende og vanskeligt at lave videre statistik og fakturering efter. 

Med Anysense kan I skabe en digital lodseddel, som lever op til de nyeste krav til dokumentation og som passer til jeres virksomheds interne kravspecifikationer og behov. Anysense gør det muligt at indberette digitalt via Anysense, uanset hvor i de danske farvande I befinder jer – også de steder under internetforbindelse, Anysense er nemlig offline tilgængelig

Anysense har mange forskellige funktioner der gør den anvendelig indenfor en lang række arbejdsområder, og I kan løbende foretage ændringer eller tilføje flere apps, hvis behovet opstår. 

Mål værdien af jeres arbejde og redegør kvantitativt for, hvor ofte I forhindre fatale situationer i de danske farvande – tydeliggør værdien af jeres arbejde. 

Læs mere 

Under Moduler kan I læse om nogle af de andre funktioner Anysense har, og lade jer inspirerer.

“Med Anysense kan vi nu få fat i alle data i forbindelse med lodsninger via iPad. Vi har aldrig før oplevet et system som Anysense, der så let og hurtigt kan lave en tilpasset mobil app, der bare fungerer omgående.”

Digitaliseringschef, Birgitte Pahl, DanPilot

“Vi er meget begejstrede for Anysense, fordi DanPilot nu konkret kan måle, værdien af det arbejde vi laver i de danske farvande. Det er utrolig let og hurtigt at få indført ændringer i softwaren, hvis vi ønsker at måle på flere parametre.”

Lodschef, Søren Westerskov , DanPilot

Læs resten af udtalelsen fra DanPilot under Case.

CASE 

DanPilot logo

I primo 2017 blev der skabt kontakt mellem DanPilot og Anysense, for at se om vi kunne skabe en digital lodsseddel, der levede op til nyeste krav til dokumentation. I løbet af 3-4 møder fik vi et komplet system sat i luften, således lodserne i alle de danske farvande kunne indberette digitalt.

Undervejs kom der krav om at DanPilots løsninger understøttede Single Sign On, hvilket betyder at lodserne i dag logger på Anysense med deres Office 365 login – på den måde mindskes risikoen for fejl og brist i sikkerheden, og det er nemmere at vedligeholde brugernes identitet digitalt.

DanPilot har siden hen selv lavet en del interne apps med Anysense til forskellige andre forretningsgange.

Og i dag er Anysense også tilgængeligt på Grønland.

Brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe enten via chatboksen i højre hjørne, på 42 42 85 58 eller via fjernsupport.

Hvordan kommer jeg igang?

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu