Lodseri 

Digitalisér lodsarbejdet med en mobil app

Danmark er et lille land med en stor søfartsnation. For blot få år siden skulle en lods udføre alt dokumentation på en lods(papir)seddel ude på søen. Alt sammen enormt tidskrævende og vanskeligt at lave videre statistik og fakturering efter.

Med Anysense kan du smide alle papirer i skraldespanden og skabe en digital lodseddel, som lever op til de nyeste krav til dokumentation, og som passer til din virksomheds interne kravspecifikationer og behov. Anysense gør det muligt at indberette digitalt via Anysense, uanset hvor i de danske farvande du eller dine medarbejdere måtte befinder sig – også de steder under internetforbindelse. Anysense er nemlig offline tilgængelig.

Anysense har mange forskellige funktioner, der gør den anvendelig inden for en lang række arbejdsområder, og du kan løbende foretage ændringer eller tilføje flere apps, hvis behovet opstår.

Via Anysense kan du og dine medarbejdere hurtigt, nemt og tilpasset redegøre kvantitativt for, hvor ofte du og dine medarbejdere forhindrer fatale situationer i de danske farvande – og tydeliggør værdien af jeres arbejde.

“Med Anysense kan vi nu få fat i alle data i forbindelse med lodsninger via iPad. Vi har aldrig før oplevet et system som Anysense, der så let og hurtigt kan lave en tilpasset mobil app, der bare fungerer omgående.”

Digitaliseringschef, Birgitte Pahl, DanPilot

“Vi er meget begejstrede for Anysense, fordi DanPilot nu konkret kan måle, værdien af det arbejde vi laver i de danske farvande. Det er utrolig let og hurtigt at få indført ændringer i softwaren, hvis vi ønsker at måle på flere parametre.”

Lodschef, Søren Westerskov , DanPilot

CASE 

DanPilot logo

I primo 2017 blev der skabt kontakt mellem DanPilot og Anysense, for at se om vi kunne skabe en digital lodsseddel, der levede op til nyeste krav til dokumentation. I løbet af 3-4 møder fik vi et komplet system sat i luften, således lodserne i alle de danske farvande kunne indberette digitalt.

Undervejs kom der krav om at DanPilots løsninger understøttede Single Sign On, hvilket betyder at lodserne i dag logger på Anysense med deres Office 365 login – på den måde mindskes risikoen for fejl og brist i sikkerheden, og det er nemmere at vedligeholde brugernes identitet digitalt.

DanPilot har siden hen selv lavet en del interne apps med Anysense til forskellige andre forretningsgange.

Og i dag er Anysense også tilgængeligt på Grønland.

Brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe enten via chatboksen i højre hjørne, på 42 42 85 58 eller via fjernsupport.

Hvordan kommer jeg igang?

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu