Byggeri og anlæg

Læs om kundernes brug af Anysense til kvalitetssikring

Konkurrencen inden for byggeri er benhård til trods for enormt højt aktivitetsniveau. Det høje aktivitetsniveau gør presset på kvaliteten stor. Udover at kunne tilbyde kvalitetssikringen under byggeriet, så bliver den vigtige 10 års reklamationsret ved nybyggeri ofte overset og en tung byrde i årene efter, hvis man ikke har en solid dokumentation.

Hos Viborg Ingeniørerne anvendes Anysense® til tilsyn af de mange bygge- og anlægsprojekter, som de er involverede i som rådgivere. I projekter med mange underleverandører og en hovedentreprise, kan tilsynet være meget betydningsfuldt, hvis en underleverandør ikke leverer til aftalte kvalitet. Er dokumentationen ikke i orden, kan det meget vel betyde, at hovedentreprisen står tilbage med ansvaret. Derfor er Anysense® helt unik, fordi man kan konfigurere det digitale tilsyn, så det dækker behovet fuldstændigt i det pågældende projekt.

Hos Quattro Arkitekter anvendes Anysense® til mange forskellige tilsynsopgaver for Viborg Kommune, hvor kommunen stiller meget høje krav til dokumentation. Med Anysense® er dette arbejde enkelt og gjort i én arbejdsgang, så både Quattro og kommunen sparer meget tid.

Hos F.B.A. huse skal man i første omgang anvende Anysense® til hele processen fra et nyt hus afleveres til bygherre til de 10 års reklamationsret ophører. Faktisk får alle F.B.A. huse’s nybyggere nu mulighed for at indberette en reklamation digitalt med fotodokumentation i hele processens levetid. Next step bliver også kvalitetssikringen i byggeprocessen og dermed en totaldigitalisering af al kvalitetskontrol fra købsaftalens underskrift til 10 års reklamationsretten ophører.

Kendte anvendelsesområder

  • Digital kvalitetssikring
  • Tjeklister
  • Modtagekontrol
  • Fotodokumentation
  • Tilsyn
  • Aflevering
  • Serviceeftersyn
  • Reklamation

Brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe enten via chatboksen i højre hjørne, på 42 42 85 58 eller via fjernsupport.

Hvordan kommer jeg igang?

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu