Brøndboring 

Understøt kvalitetssikringen i din virksomhed med Anysense

Med Anysense er du hurtigt i gang, både i forhold til oprettelse og opsætningen af dine app, som indeholder de løsninger, som dine medarbejdere og kunder efterspørger.

Anysense gør det blandt andet muligt at opsætte løsninger, der indsamler data til brug i borejournaler, analyserapporter, pejleskemaer og sløjfningsrapporter. Eftersom din data er samlet ét sted kan du tilgå dem med det samme det indtastes og hurtigt lave rapporter, hvor du også kan sætte din app til automatisk at sende en e-mail til relevante brugere ved opdatering af app’en. Derudover kan du nemt dele din data mellem medarbejdere til analyse brug eller informations- og vidensdeling.

Dine medarbejdere kan tilgå app’en fra alle lokationer, og dermed indtaste data i realtid. Anysense er nemlig offline tilgængelig, hvilket betyder, at du ikke vil opleve udfordringer, når internettet svigter – om arbejdet udføres på en boreplads, ved vandværker eller andre steder med lav eller ingen internetdækning, så svigter Anysense aldrig.

CASE 

PC Brøndboring
Brøndborerfirmaet Poul Christiansen har købt Anysense® Dokumentation til kvalitetsstyring på vandværker, dokumentation af boringer og brønde, samt til registrering af digital time-dagseddel med Anysense® Dagseddel.

UDBYTTE 

  • Ingen investeringer – derimod en lav månedlig omkostning per medarbejder

  • Større markedsandele – optimerer jeres arbejdsprocesser og er værdiskabende for både jer og jeres kunder

  • Kraftig reduktion i administrativt arbejde – både på kontoret og i marken

  • Øget produktivitet – hos modarbejderne

  • Hurtigere og mere veldokumenteret faktureringsgrundlag 

  • Nem og hurtig opsætning af rapporter – herunder velegnet til borejournaler, analyserapporter, pejleskemaer og sløjfningsrapporter

Brug for hjælp?

Har I spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe enten via chatboksen i højre hjørne, på 42 42 85 58 eller via fjernsupport.

Hvordan kommer jeg igang?

Få en gratis smagsprøve og prøv Anysense helt gratis i 14 dage.

Prøv Anysense nu