Igen i år støttede ITXpress/Anysense, forskellige gode formål til 24 timers løbet i Viborg, sammen med Bundgaards Begravelse (hovedsponsor).

Leif Møller ejer af ITXpress og Anysense gjorde sit for, at indsamle penge til de gode formål. Det blev til hele 2 omgange rundt om Viborg søerne, hvilket blev til en løbetur på i alt 11.42 km. Første omgang blev løbet i 24 min/26 sek – PR! Samlet løb holdet og Anysense hele fantastiske 262.7 km -og det er de alle stolte af.

De mange indsamlede penge, går i år til Kirkens korshærs varmestue i Viborg og Sportsskolen for handicappede børn i Viborg kommune, arrangeret af LAVIA Viborg, Viborg Handicap Indrætsforening og Ørum Idrætsforening i samarbejde med parasport Danmark.

Vi er selfølgelig også utrolig stolte af, at være en del af det årlige løb og dermed være med til, at gøre noget godt for andre.

Tak til Bundgaards Begravelse, Thomsens Stenhuggeri, Punkt1, Sanievent, Born Grafisk Tryk, Asmild Plantecenter, Sportigan Viborg, Juel Optik, Meny Kaffe, Thy Vin og Manifesto, samt tak til arrangørerne af årets 24 timers løb og de mange tilskuere der heppede på os under løbet.

I skrivende stund er beløbet endnu ikke offenliggjort, så vi venter spændt.

Har du lyst til, at læse flere nyheder fra Anysene.dk?